Autobeamer weirdness

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Autobeamer weirdness

Sven Axelsson
Lilypond 2.5.26 Windows.

Something seems to have happened to the autobeamer in version 2.5.
Often (but not always) it seems to put no beams on the last group
in a bar, and sometimes it misses other groups as well.

I have been unable to understand what causes this, but the below
example exhibits this behaviour:

{
\time 2/2 \key g \major
\grace { a''8 } e''8 d'' b' d'' d'' e'' g'' a'' \bar "|"
\grace { b''8 } a''8 fis'' \grace { a''8 } g'' fis''
\grace { a''8 } fis'' e'' \grace { a''8 } e'' d''8  \bar "||"
}

--
Sven Axelsson



_______________________________________________
lilypond-user mailing list
[hidden email]
http://lists.gnu.org/mailman/listinfo/lilypond-user
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Autobeamer weirdness

David Rogers-6
Sven Axelsson wrote:

>Lilypond 2.5.26 Windows.
>
>Something seems to have happened to the autobeamer in version 2.5.
>Often (but not always) it seems to put no beams on the last group
>in a bar, and sometimes it misses other groups as well.
>
>I have been unable to understand what causes this, but the below
>example exhibits this behaviour:
>
>{
>\time 2/2 \key g \major
>\grace { a''8 } e''8 d'' b' d'' d'' e'' g'' a'' \bar "|"
>\grace { b''8 } a''8 fis'' \grace { a''8 } g'' fis''
>\grace { a''8 } fis'' e'' \grace { a''8 } e'' d''8  \bar "||"
>}
>


The last four notes of bar 1 also get no beam on my machine, 2.5.27
standalone Mac version.


David


_______________________________________________
lilypond-user mailing list
[hidden email]
http://lists.gnu.org/mailman/listinfo/lilypond-user